HTML

Zoltán Atya Kalandjai

FOLYTATÁSOS KRIMI - MINDEN KEDDEN ÚJ RÉSZ! "Zoltán atya, mint a legtöbb elfoglalt fiatal dolgozó férfi egész nap rohan. Tesz, vesz, tervez, szervez, még az egyházkórusunkat is ő vezeti. És pár mondatban leírja a blogjában a vele történteket. A hétvége kivételével, akkor szegény ki se látszik a munkából. A misézésből, keresztelésből, esketésből és temetésből. Mindannyian imádjuk Zoltán atyát, egyetlen dolog kivételével. Igen, kitalálták: az a fránya cölibátus." Szuzi a templomkórusból LEHET BÁRMI IS NYOMASZTÓBB ANNÁL, HA EGY EGYÉBKÉNT TISZTESSÉGES, JÁMBOR, SZORGALMAS ÉS TALÁLÉKONY FIATAL PAPNAK MEGRENDÜL A HITE?

Friss topikok

  • Frady Endre: Olcsó pénznek híg a leve! :) (2020.02.26. 16:47) Most ez így hogy?
  • miamai: Egy (jó?) hír az Atyának: www.hirado.hu/Hirek/2010/11/19/15/Golyahir__Peterfy_Bori_babat_var_.aspx... (2010.11.19. 19:02) Egykulcsos megoldás
  • vén betyár: @Hepciás: Bocsánat, kegyelmes úr - szólt Akakij Akakijevics. Nem értem már én sem ezt az új világo... (2010.10.06. 13:38) A játszma vége
  • vén betyár: Dicsértessék! (2010.10.05. 16:11) Könyvelő Domi nővér
  • rozsdafarku: Az utóbbi öt évben évben a szervezett bűnözés vette át a vírusírást a világon. Onnantól kezdve, ho... (2010.09.23. 04:36) Az isteni Domi

A játszma vége

2010.09.28. 07:30 :: zoltanatya


ZAK -LMR 13. poszt

A nyomozó kezdetben hitetlenkedve csóválta a fejét. Mint valami eszement hibbantra, úgy nézett rám. Közben önkéntelenül skiccelgetett a noteszában, mint legtöbbször, amikor gyorsan cikáznak a gondolatai. Úgy tűnik, hogy a vázlat egy kerek egészé állt össze az ő fejében is, mert lelkesedésem egyre inkább őrá is átragadt.
Ebben a pillanatban egy újabb bejegyzés született a titokzatos blogon. Gyorsan ráklikkeltünk, egymásra néztünk és szinte egyszerre mondtuk ki, amire gondolunk.
 


Biztos, ami biztos, felhívtam Domit is és ő is ugyanarra gyanakodott, mint mi. A gazdasági bűnszervezet cégbirodalmából egyetlen egyre illet rá a gyanúnk. Rendőrautóba vágtuk magunkat és már száguldottunk is a budapesti képviseletükre. A nyomozó menet közben kitette a kéken villogó Kojak-lámpát az autó tetejére, de a hangszirénát nem kapcsolta be, mert menet közben hívta a fináncokat és a kommandósokat. Úgy tűnik, hogy ők jobban állnak a logisztikával, ugyanis amikor kiértünk a külső kerületbe, már ott lapultak és az éles behatolásra vártak a kommandósok, mögöttük a VPOP szakértőivel.
Amikor a kommandósok feltörték az észak-budai pazar villa kapuját, a döbbenettől lebénult fehérgallérosok ellenállás nélkül adták meg magukat.
- De kérem, itt valami félreértés lesz. – mondta egyikük elhaló hangon. Fakó hangszínéből és riadt tekintetéből kitűnt, hogy igazándiból ő sem reménykedik abban, hogy megússzák. Azzal, hogy pont most törtünk rájuk, egyértelművé vált számukra, hogy mindent tudunk.
- Mégis, hogy jöttek rá? Tört ki emberünkből a kérdés, miután a kezén kattant a bilincs.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltanatya.blog.hu/api/trackback/id/tr352313319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.28. 21:25:33

"- Mégis, hogy jöttek rá?"

Fegyvercsempész vagy, és Rózsa Gyurinak hívnak! Több ötletem nincs.

Hepciás 2010.09.28. 22:10:23

@Levéltáros:
vagy valami illusztrátor-maffiózócsapat. Rajzfilm-klip után kitetovált banda következett. Remélem Zoltán atya tol még legalább egy posztot, mert itt még nagy a homály.

vén betyár 2010.10.06. 13:38:45

@Hepciás: Bocsánat, kegyelmes úr - szólt Akakij Akakijevics.
Nem értem már én sem ezt az új világot.Azok voltak a szép idők:

www.youtube.com/watch?v=znswzY4g5b8&feature=related
süti beállítások módosítása