HTML

Zoltán Atya Kalandjai

FOLYTATÁSOS KRIMI - MINDEN KEDDEN ÚJ RÉSZ! "Zoltán atya, mint a legtöbb elfoglalt fiatal dolgozó férfi egész nap rohan. Tesz, vesz, tervez, szervez, még az egyházkórusunkat is ő vezeti. És pár mondatban leírja a blogjában a vele történteket. A hétvége kivételével, akkor szegény ki se látszik a munkából. A misézésből, keresztelésből, esketésből és temetésből. Mindannyian imádjuk Zoltán atyát, egyetlen dolog kivételével. Igen, kitalálták: az a fránya cölibátus." Szuzi a templomkórusból LEHET BÁRMI IS NYOMASZTÓBB ANNÁL, HA EGY EGYÉBKÉNT TISZTESSÉGES, JÁMBOR, SZORGALMAS ÉS TALÁLÉKONY FIATAL PAPNAK MEGRENDÜL A HITE?

Friss topikok

  • Frady Endre: Olcsó pénznek híg a leve! :) (2020.02.26. 16:47) Most ez így hogy?
  • miamai: Egy (jó?) hír az Atyának: www.hirado.hu/Hirek/2010/11/19/15/Golyahir__Peterfy_Bori_babat_var_.aspx... (2010.11.19. 19:02) Egykulcsos megoldás
  • vén betyár: @Hepciás: Bocsánat, kegyelmes úr - szólt Akakij Akakijevics. Nem értem már én sem ezt az új világo... (2010.10.06. 13:38) A játszma vége
  • vén betyár: Dicsértessék! (2010.10.05. 16:11) Könyvelő Domi nővér
  • rozsdafarku: Az utóbbi öt évben évben a szervezett bűnözés vette át a vírusírást a világon. Onnantól kezdve, ho... (2010.09.23. 04:36) Az isteni Domi

A francia szál

2010.03.30. 07:15 :: zoltanatya

ZAK 2. sorozat 12. poszt

 

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. [a továbbiakban: „FCSM” – Z. atya] és alvállalkozói áldozatot nem ismerve kiveszik a részüket a szörny likvidálásában, sajnos idáig eredménytelenül. A csatornahálózat karbantartását végző P.A.S.A. Kft. ipari búvárai közül a Szarzombival folytatott küzdelemben ketten is hősi halált haltak. Az FCSM két fő tulajdonosa, a német Berlinwasser Holding AG és a francia Veolia Environnement S.A. által delegált igazgatósági tagok, Dieter és Etienne is példásan együttműködnek. Még Alexandre, a magyar felmenőkkel is rendelkező, korábbi műszaki vezető is Budapestre repült ausztráliai új munkahelyéről, hogy segítse cégét és egyik származási országát a bajban. A kormányfő a NATO-tól is segítséget kért, amit megtagadtak. Mondván, egy állítólagos zombitámadás a NATO doktrína szerint nem minősül olyan veszélynek, ami megalapozza a szövetség fellépését. Nem így a franciák. Sarkozy elnököt kínosan érintette, hogy a francia tulajdonú Suez cégbirodalom kiszorult a pécsi ivóvíz szolgáltatásból, sőt Budapesten is veszélyben a pozíciója. Az FCSM francia befolyásoltsága révén egy újabb potenciális magyarországi közszolgáltatás nyújtásának elveszítésétől tartanak a derék gallok. Ráadásul Sarkozyt az ellenzéki sajtó a nevének kiejtése, és annak magyar jelentése, meg a Szarzombi kapcsán a különösebb francia tudás nélkül is érthető „merd” jelzővel kezdte illetni.  Mivel Franciaország csak a NATO politikai szárnyának a tagja, a katonainak nem, így saját hatáskörben 25 Mirage vadászgépet küldtek a taszári légi bázisra. És valamit, pontosabban valakit, aki még ennél is fontosabb segítség a monstrum ellen folytatott csatában.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltanatya.blog.hu/api/trackback/id/tr691818519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2010.03.30. 07:37:49

Jó reggelt!
Már rendszeres ébresztőmmé vált a zene, megint meghallgattam, szépen előrevetíti és aláfesti az eseményeket.
Ki érkezhetett Taszárra?
Újabb légiszállítású gyorsreagálású szarbúvár?
Húsvéti nyuszinak álcázott terrorelhárító hírszerző szakember?Úgyis felismerjük a füliről!Meg az orráról és a farkáról!

vén betyár 2010.03.30. 07:42:59

Mindennapi ébresztőmmé vált a zene.Szépen aláfesti és előrevetíti az eseményeket.
Ki érkezhetett Taszárra?
Újabb gyors reagálású légi szállítású szarbúvár?
Húsvéti nyuszinak álcázott terrorelhárító hírszerző?
Úgyis felismerik a füliről!
Meg az orráról és a farkáról!

vén betyár 2010.03.30. 07:45:33

@vén betyár: Q-va bloggmotor már megint szórakozik velem, először megcsócsálta azután egyszerre kihányta ide nekem az összeset.Rád uszítom a zombikat!

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.30. 09:17:55

Atyám, ezt a posztot akár egy országos napilapban is közzétehetné. Remélem nő lesz, aki nélkülözhetetlen segítség.

zoltanatya 2010.03.30. 09:49:54

Kedves Vén Betyár és a többi olvasótársunk. A heti összefoglaló ismét aktív. Elnézést a hibáért és köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmemet.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Zoltán atya
süti beállítások módosítása