HTML

Zoltán Atya Kalandjai

FOLYTATÁSOS KRIMI - MINDEN KEDDEN ÚJ RÉSZ! "Zoltán atya, mint a legtöbb elfoglalt fiatal dolgozó férfi egész nap rohan. Tesz, vesz, tervez, szervez, még az egyházkórusunkat is ő vezeti. És pár mondatban leírja a blogjában a vele történteket. A hétvége kivételével, akkor szegény ki se látszik a munkából. A misézésből, keresztelésből, esketésből és temetésből. Mindannyian imádjuk Zoltán atyát, egyetlen dolog kivételével. Igen, kitalálták: az a fránya cölibátus." Szuzi a templomkórusból LEHET BÁRMI IS NYOMASZTÓBB ANNÁL, HA EGY EGYÉBKÉNT TISZTESSÉGES, JÁMBOR, SZORGALMAS ÉS TALÁLÉKONY FIATAL PAPNAK MEGRENDÜL A HITE?

Friss topikok

  • Frady Endre: Olcsó pénznek híg a leve! :) (2020.02.26. 16:47) Most ez így hogy?
  • miamai: Egy (jó?) hír az Atyának: www.hirado.hu/Hirek/2010/11/19/15/Golyahir__Peterfy_Bori_babat_var_.aspx... (2010.11.19. 19:02) Egykulcsos megoldás
  • vén betyár: @Hepciás: Bocsánat, kegyelmes úr - szólt Akakij Akakijevics. Nem értem már én sem ezt az új világo... (2010.10.06. 13:38) A játszma vége
  • vén betyár: Dicsértessék! (2010.10.05. 16:11) Könyvelő Domi nővér
  • rozsdafarku: Az utóbbi öt évben évben a szervezett bűnözés vette át a vírusírást a világon. Onnantól kezdve, ho... (2010.09.23. 04:36) Az isteni Domi

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY: A BLOGGERSZÖVETSÉG FEGYELMI BIZOTTSÁGA FELFÜGGESZTETTE ZOLTÁN ATYA HOZZÁFÉRÉSÉT

2010.03.09. 22:55 :: Országos Bloggerszövetség

Országos Bloggerszövetség

Fegyelmi Bizottság

Budapest

Korrupció Áldozatainak Tere 6.6.em.6.a

Pf: 666

 

TISZTELT LAKOSSÁG!

 

Az Országos Bloggerszövetség Fegyelmi Bizottsága rendkívüli ülésén felfüggesztette Zoltán atya hozzáférését a zoltanatya.blog.hu bloghoz és kezdeményezte bloggerigazolványának a végleges bevonását, valamint életfogytiglani eltiltását a blogolástól.

AZ ELKÖVETETT FEGYELMI VÉTSÉGEK:

1. ) Visszaélés apróhirdetéssel

Az apróhirdetéseket rendeltetésszerűen használó bloggerek kereskedelmi forgalomban kapható termékeket és szolgáltatásokat hirdetnek. Például szexuális segédeszközöket, szerencsejátékokat, erotikus masszázst stb. Zoltán atya a blog.hu által biztosított felületen ezzel ellentétben erdélyi árvák, és újabban hátrányos helyzetű leányanyák és babáik támogatására, jótékonykodásra buzdít.

2. ) Tolerancia, felebaráti szeretet, megbocsátás hirdetése, logikus gondolkodás ösztönzése

Árokásás, gyűlöletkeltés és trágárkodás helyett a felsorolt magatartásmintákat helyezi előtérbe.

3. ) Rövid posztok

Köztudomású, hogy a blogok nem GDP barátok. Senki sem kísérletezhet  álszent módon és büntetlenül rövid posztokkal!

JEGYZŐKÖNYV RÉSZLET

"                    *(titkosítva 2060.03.10-ig): - Tűrhetetetlen ez a gőg, ahogy Zoltán atya a blog.hualista erkölcsbe tipor. Aki nincs ellenünk az velünk van, de mindennek van határa!  Ha mártír akar lenni, ám legyen! Fel szeretné áldozni magát, mint a gladiátor játékokon az oroszlánokat mosolyogva váró őskeresztények? Csak tessék. Pedig velünk lehetne tárgyalni, de ő hajthatatlan. Egy fikarcnyi gesztust se tesz felénk. Mit tudom én, legalább ha annyit beleírna egy posztba, hogy pina, vagy SZDSZ, de nem! Csak a felebaráti szeretetről meg a megbocsátásról papol! A napnál is világosabb, hogy kit és mit gúnyol ki. Drogrehabot üzemeltet, mintha az állami egészségügy nem látná el színvonalasan a feladatát? Nyomoz, mintegy ezzel is azt sugalja, hogy rendőrségünk nem áll a helyzet magaslatán! A moszkvai és a pekingi bloggerszövetség egy pillanatig se teketóriázna. A végső megoldást javaslom. Zoltán atyát a Bloggerszövetségből ki kell zárni! Remélem mindenki tudja mi a dolga. Egy e-mailembe kerül a moszkvai bloggerszövetségnek..." 

KÖZLEMÉNY

 

A külföldi internetes és egyéb sajtótermékek megkezdték aknamunkájukat. Mindenkinek nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tőlünk időben megkapja a megfelelő tájékoztatást. Az ellenséges propaganda követése súlyos következményeket von maga után, attól szíveskedjenej tartózkodni. Elrettentésül néhány képtelen szalagcím a klerikalista-reakcionista ellenséges külföldi médiumokból:

Kereztényüldözés Magyarországon!

Osservatore Romano

Mindszenty hercegprímás meghurcolása óta nem érte ilyen súlyos támadás a magyar katolicizmust

The Washington Post

Újabb Barangó ügy?

Frankfurter Allgemeine Zeitung

A magyarok nem szaroznak!

Tehran Times

Kérem mindenki őrizze meg a nyugalmát, az ügy további fejleményéről időben értesítjük a lakosságot.

 

Budapest, 2010. március 10.

 

Uj Péter                                                                           Szily László

s.k.                                                                                      s.k.

Bloggerszövetség Elnök-vezérigazgató                                  Blogminiszter

 

QTPie

s.k.

Fegyelmi Bizottság Elnöke

 

 Íme a förmedmény előzetese, amitől remélhetőleg megkíméljük Önöket:

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltanatya.blog.hu/api/trackback/id/tr531787481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Old Man 2010.03.10. 07:13:05

T. Bloggerszövetség!

Mint a dolgozó nép hűséges fija tájékoztatom a Bloggerszövetséget, hogy elmúltak azok az idők, amikoris a Magyar Királyi Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének Elnökségi Bizottmánya csak úgy uk-mukk-fukk kizárhatott egy egyszerű paraszti származású bélyeggyűjtőt csak azért, mert nem a Királyi bélyeg hátsófelét hanem az elsőfelét illette nyállal.
Ma már más idők járnak, felénk fényes szellők fújnak.
Követeljük, hogy az Állami Védelmi Hatóságok megfelelő ismeretlen feljelentők által kellőképpen alátámasztott széleskörű és mélyen elvégzett vizsgálatai alapozzák meg a vádat.Az országos napilapok vezércikkei és egyszerű dolgozók olvasói levelei, meg a munkahelyi kollektívák elitélő határozatai alapozzák meg a mélységesen elitélő közhangulatot.
A tárgyalást népi bíróságunk legelfogulatlanabb népi álnokai közremüködésével a legnagyobb nyílvánosság előtt a Szakszervezetek Központi Házában tarcsák meg, a TV, a Rádió és az Inter-Net által közvetítve.
Csak így biztosítható, hogy a vádlott szégyentől megtörve és azon törekvéstől áthatva, hogy beismerésével is segítse Párunk, Dolgozó Népünk és testvéri szövetségesünk egyre fokozódó világméretű harcát5 a láncos kutyák ellen és méltó büntetésként sújtsa dolgozó népünk megvetése és maga kérje a soxor szto gramm vodka általi főbelövését, mellékbüntetésként eltíltását - mindentől!
És mindenkitől!
Csak a fentebb vázolt igazságos eljárással biztosítható a kellő népnevelés.Elmúltak azok az idők!Nem elrettentéssel, hanem igazságos itéletekkel és neveléssel küzdünk a klérus hatalma ellen!Forró szívvel, de hideg fejjel, ahogyan már Felix Edmundovics is megmonta!
Egy eccerű dógozó nép fia

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.10. 08:53:29

Most már mindent értek! Tegnap este valaki betört hozzám is, és el akarta venni a szüzességemet, pedig ugye én csak jámbor módon beszélek a nemiségről, aztán a végén persze kiderült, hogy amit keres, az már nicns nálam.
Atyám, én teljes mellbedobással a maga oldalán fogok állni az utolsó ítéletkor. Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk!

ssolymarka 2010.03.10. 15:53:49

Ne már! QTPIE a fegyelmi bizottság elnöke? Ezek a MILF-ek ennyire befolyásosak? D

aJeti 2010.03.11. 13:50:03

vazze! hagyd abba! megpusztulok a röhögéstől!

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.03.11. 14:00:53

ó anyám, hogy mik vannak! hát up-ról meg szilyről ezt nem gondoltam :-)

Chazz Reinhold 2010.04.03. 17:14:52

nagyon multiplexes ez a trailer! tiszta hollyw... izé vatikáni feeling fogott el!!
kiváncsi vagyok mikor fogja z.otya shuriken-ként használni a keresztet?! mert bizony nagy szükség van most a kaotiku... ill. a katolikusokknál most egy azonnali különleges bevetési csoportra

egyébként pedig kezdésként Szily blogminiszter monnyon le!
süti beállítások módosítása