HTML

Zoltán Atya Kalandjai

FOLYTATÁSOS KRIMI - MINDEN KEDDEN ÚJ RÉSZ! "Zoltán atya, mint a legtöbb elfoglalt fiatal dolgozó férfi egész nap rohan. Tesz, vesz, tervez, szervez, még az egyházkórusunkat is ő vezeti. És pár mondatban leírja a blogjában a vele történteket. A hétvége kivételével, akkor szegény ki se látszik a munkából. A misézésből, keresztelésből, esketésből és temetésből. Mindannyian imádjuk Zoltán atyát, egyetlen dolog kivételével. Igen, kitalálták: az a fránya cölibátus." Szuzi a templomkórusból LEHET BÁRMI IS NYOMASZTÓBB ANNÁL, HA EGY EGYÉBKÉNT TISZTESSÉGES, JÁMBOR, SZORGALMAS ÉS TALÁLÉKONY FIATAL PAPNAK MEGRENDÜL A HITE?

Friss topikok

  • Frady Endre: Olcsó pénznek híg a leve! :) (2020.02.26. 16:47) Most ez így hogy?
  • miamai: Egy (jó?) hír az Atyának: www.hirado.hu/Hirek/2010/11/19/15/Golyahir__Peterfy_Bori_babat_var_.aspx... (2010.11.19. 19:02) Egykulcsos megoldás
  • vén betyár: @Hepciás: Bocsánat, kegyelmes úr - szólt Akakij Akakijevics. Nem értem már én sem ezt az új világo... (2010.10.06. 13:38) A játszma vége
  • vén betyár: Dicsértessék! (2010.10.05. 16:11) Könyvelő Domi nővér
  • rozsdafarku: Az utóbbi öt évben évben a szervezett bűnözés vette át a vírusírást a világon. Onnantól kezdve, ho... (2010.09.23. 04:36) Az isteni Domi

Az üres blog titka

2010.09.07. 07:15 :: zoltanatya

ZAK -LMR 10. poszt

Vége a kissé elhúzódott, gyorstalpaló rendőri kiképzésemnek. Kemény volt. Részletekről sajnos nem számolhatok be. Szolgálati titok.

-Atyám, izé kolléga. – közvetlenül rövid üdvözlésem után már bele is vágott a titokzatos gazdasági bűnbanda utáni nyomozás legújabb fejleményeinek ismertetésébe a nyomozó. – Ezt nézze meg! – majd számítógépe monitorja felé bökött.

- Az embereimnek sikerült feltörni a gazdasági gengsztereink e-mailezését. Tegnap este beindult a nyüzsgés, Mindig így van ez, ha vadul üzengetnek, akkor összehangoltan, valami rosszban sántikálnak. Csak éppen eddig egyszer sem sikerült megfejtenünk a trükkjeiket. És most is tanácstalanok vagyunk! – sóhajtott lemondóan a nyomozó.

- De mégis, mi a fenét akar ez jelenteni? – meredtem rá bambán.

- Hát éppen ez az, halvány lila lövésem sincs. De tuti, hogy megint valami titkos üzenetről van szó. Már napok óta erre vártak. Valami jel lesz, és megint nem tudunk rajtuk fogást találni! – füstölgött dühösen a nyomozó.

- Nem lehet, hogy valami félreértésről van szó, hiszen csak egy friss bejegyzésű, faék egyszerűségű, teljesen üres blogot látok?! – kérdeztem.

- Szó sincs félreértésről! Valami trükkös üzenetet rejt ez a blog, csak azt tudnám, hogy mit?

http://abalszerencsealarm.blog.hu/  

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoltanatya.blog.hu/api/trackback/id/tr152275601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2010.09.07. 15:23:35

"Egy bankrablás kisstílű bűncselekmény egy bankalapításhoz képest."
Anti mintha nem is létezne. Legalábbis legfeljebb ha növényként vegetál.
Vagy mégis???

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.09.07. 23:02:33

Hú de rejtélyes. Miss Marple is felsülne, úgy érzem.

Hepciás 2010.09.08. 18:39:34

@vén betyár:
Ezt úgy érti T. Olvtárs, hogy az üres blogot idővel feltöltik mindenféle zsiványsággal, mint egy friss alapítású, bűnös bankot?

vén betyár 2010.09.09. 09:52:25

@Hepciás: Kb így tudnám elképzelni a mese szintjén.
A valóságban elképzelhetetlennek tartom, hogy éppen a magasan képzett fehérgalléros gazdasági bűnözők üzengetnének így bárkinek.
A valóságban inkább információszerzésre vagy hamis információk terjesztésére használnák.
De jó krimi alap lehet a feltételezés, lásd pl.:
moly.hu/konyvek/patricia-cornwell-kutyak-szigete

Szerepel benne kurvákhoz járó pap, fedett internetes akciót végző rendőrtiszt, a net-en üzengető fehérgalléros bűnöző - mindez fergeteges humorral.
Olvasás közben sokszor felötlött Zoltán atya alakja.:D
süti beállítások módosítása